De klantenservice van 12popcorn.nl

Prijzen

Prijzen en omschrijvingen op 12popcorn.nl worden zorgvuldig ingevoerd en gecontroleerd. Echter, voor onjuistheden of incorrecte informatie kan 12popcorn.nl niet verantwoordelijk worden gesteld. 12popcorn.nl houdt zich ten allen tijde het recht voor om prijzen, afbeeldingen en artikelgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen. De op 12popcorn.nl genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 9% of 21% btw, en exclusief, indien van toepassing, verzendkosten. De laagste prijsgarantie geldt niet op onze tijdelijke aanbiedingen of afgeprijsde producten, aanbiedingen van concurrenten of aanbieders die buiten Nederland actief zijn.

Bijdrage aan de verzendkosten

Uw bijdrage aan de verzendkosten binnen Nederland en België is €4,95, voor Duitsland €7,95. Vanaf een bestelling van €50,- hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dit geldt voor Nederland, België en Duitsland.

Levering

Wij streven er naar uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling te verzenden, dit houdt in: op werkdagen, mits voorradig en tenzij anders is overeengekomen. Heeft u een bestelling gemaakt voor 16:00 uur, dan proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. De levertijd zal 1 tot 2 werkdagen zijn. Mochten de levertijden afwijken, dan vermelden wij dit uiteraard.

Afhalen
Al onze bestellingen kunnen ook afgehaald worden! Momenteel is het mogelijk om uw bestelling af te halen in Veghel. U kunt een afspraak maken door ons te bellen op 06-50425398 of te mailen naar info@12popcorn.nl.

Verzending

12popcorn.nl zorgt ervoor dat uw bestelling goed verpakt wordt aangeboden aan de verzender: PostNL of DHL. 12popcorn.nl is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal tijdens verzending. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om zoekgeraakte zendingen te helpen traceren.

Copyright

Niets van deze website mag worden gekopiëerd, alle rechten op de teksten zijn voorbehouden aan 12popcorn.nl. Rechten op de afbeeldingen behoren ook toe aan 12popcorn.nl. Zonder schriftelijke toestemming van 12popcorn.nl is het niet toegestaan (tekst)informatie, afbeeldingen, foto's, producten en/of diensten die deel uitmaken van de site te wijzigen, kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, in licentie te geven, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. Reproductie en herverdeling van de inhoud van deze site is verboden bij de wet en kan helaas leiden tot civiele en strafrechtelijke maatregelen.

© 2008 - 2024 12popcorn.nl Onderdeel van Partytools.nl